Tofta Webbyrå

20 års erfarenhet
flyttade till Gotland

Jag flyttade till Gotland och startade aktiebolag.

Jakob Nanneson

Eftersom jag kan koda så är det också mycket enklare att vara en bra projektledare. Jag vet vad som ska gå snabbt och vad man kan förvänta sig av andra. Jag kan hjälpa till med tydliga prototyper. Men framför allt; jag identifierar var som ser ut att vara svårt, men som ändå är värt att testa.

Tofta Webbyrå är dessutom en miljövänlig webbyrå. Det betyder solpaneler på taket, att jag har el-bil och el-cykel. Jag har ingen skrivare och skickar alla fakturor elektroniskt. Jag gillar dessutom att ha miljövänliga kunder – är du inte riktigt där än så hjälper jag dig gärna på vägen.

Internet är din viktigaste försäljningskanal. Därför ska vi säkerställa att din webbsida konverterar. Först då blir det lönsamt med övrig marknadsföring.

Ett första möte och offert är kostnadsfri. Därefter 500 kr/h för möten då vi jobbar tillsammans. Annars 1000 kr/h för jobb där jag sitter ensam vid datorn. Jag tar bara betalt för effektiv arbetad tid. Rabatt ges vid beställning av många timmar samt för verksamheter i Tofta med omnejd. Givetvis ger jag även kompisrabatt.

”Hälsokontroll”

Det är mycket man måste ha koll på när man har en hemsida, annars tappar man kunder. Med min erfarenhet och med mina verktyg så ser jag vad som är fel utifrån gällande best practice och standarder. Alla behöver ett ”par extra ögon” ibland, därför har jag ett prenumeration där du betalar du 950 kr för en ny rapport varannan månad. Första rapporten är gratis.

Ökad försäljning

Använder ni er statistik för att besluta hur er hemsida ska se ut och fungera? Med A/B-tester kan vi testa olika lösningar och se vad som är mest lönsamt. Det finns också en hel del färdiga riktlinjer för hur en webbplats ska se ut och fungera för att öka konverteringen.

WordPress

Har du en webbsida gjord i WordPress så vore det kul att få vara med och städa bland plugins, themes, taggar och kategorier. Jag är expert. Kanske kan vi få ihop en ny struktur tillsammans eller göra ett nytt theme.

Projektledning

Jag har erfarenhet att driva större webbprojekt med andra webbyråer. Som välutbildad agil projektledare med certifiering i Scrum säkerställer jag att projektet arbetar enligt moderna metoder.

UX-design

Webbdesign handlar inte bara om att det ska se bra ut. Det ska vara responsivt och fungera på mobilen. Det ska också vara ett bra flöde, finnas struktur där man hittar det man letar efter.

Prototyper

Det kan vara en bra idé att göra en prototyp innan man kodar webbsidan. Detta kan man göra antingen genom skisser på papper, klickbara bilder på datorn, eller till och med så att det känns som en riktig app i din mobiltelefon.

Webbutveckling

Det gäller att hänga med i den senaste tekniken. Tofta Webbyrå jobbar gärna med de senaste lösningarna eftersom de ofta sparar väldigt mycket tid. Men ibland kan det vara värt att skriva fulkod för att snabbt kunna testa en idé eller lösning. Senaste projekten är kodade i Vue.js

Kunder

Här är några utvalda kunder.

Jag berättar gärna mer om hur jag hjälp respektive kund. Det kan vara att få igång en trasig WordPress, att koda en webbtjänst, att göra en design (som inte är live än) eller vara stöd/rådgivare.

 1. Adisgladis
 2. Surflogiet
 3. Åre Electric
 4. Pickit
 5. Eldblå
 6. Bohmans Nätverk
 7. Brf. Slottsallén
 8. Vildblom
 9. Anders Arborist
 10. Gotlands Byggisolering
 11. Visuell PR

Innan flytten till Gotland och starten av Tofta Webbyrå drev Jakob dessutom en enskild firma med namnet ”Firma Jens Jakob”. I portfolion finns många exempel på kunder och arbeten från 20 år i branschen.

➽ Visa portfolio i Google Drive

Referenser

”plockar upp de saker som annars skulle kunnat hamna mellan stolarna…Jakob är mycket nyttig att ha i ett tekniskt team och har också ett gott affärssinne, vilket gör honom lämpad även för mer övergripande, breda ansvar.”
– Mattias Nahlin

”Du har varit en klippa!!! Like a rock, like a planet, like a f%#king atombomb.”
– Adam Forslund

”hjälpt mig utvärdera digitala verktyg som kunder efterfrågat. Han har också bidragit i utbildningar av kunder kring digitala processer. Jakob är ofta dedikerad och engagerad och har starka värderingar inom exempelvis miljö”
– Madeleine Sohlberg

”har alltid effektiva strategier uppradade för att arbetet ska gå så smidigt som möjligt”
– Parasto Randa

”very happy with his business evaluation, expert knowledge and analysis, and with his ability to translate technical details into layman’s terms”
– Therese Reuterswärd

➽ Läs många fler och fullständiga referenser på LinkedIn

ps. Vill du höra mer om husvagnen i logotypen?